معرفی شومینه های مدرن

درساخت

در یک بعدازظهر سرد زمستانی، هیچ چیز مثل لم دادن کنار شومینه و لذت بردن از گرمای مطبوع آن وجود ندارد! شومینه ها مدت هاست که به بخشی از فرهنگ و زیست ما تبدیل شده اند! شاید در گذشته در مورد این موضوع جای بحث وجود داشت و می شد گفت که خیلی از ایرانی ها، شومینه را به عنوان یک ابزار و وسیله ی فرنگی نپذیرفته اند!

اما امروزه این وسیله به قدری در خانه های ایرانی جا خوش کرده است که بعید است به زودی کنار گذاشته شود.

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و سبک های هنری مختلف، این وسیله نیز دستخوش تغییرات عمده ای شد!

به عنوان مثال یکی از محبوب ترین مدل شومینه هایی که امروزه در بازار کشور وجود دارد، شومینه های مدرن است که جلوه ی خاصی به خانه می بخشند و بسیار شیک هستند.

بیشتر بخوانید : بانک اطلاعات ساختمان درساخت

در ادامه ی این مقاله از وب سایت در ساخت می خواهیم به معرفی شومینه های مدرن بپردازیم و بگوییم که اساسا چه مدل شومینه هایی در بازار ایران وجود دارد. اگر این موضوع برایتان جذابیت دارد، توصیه می کنیم ادامه ی این مطلب را از دست ندهید.

درساخت

انواع شومینه از نظر سبک ساخت

همان طور که گفتیم شومینه ها را می توان به دسته بندی های مختلفی تقسیم کرد. خوشبختانه تنوع خیلی زیادی در بازار وجود دارد و می توان تمام سلیقه ها را پوشش داد. در ادامه به مهم ترین مدل شومینه ها از لحاظ سبک ساخت اشاره کرده ایم:

شومینه های مینیمال: همان طور که از نامشان نیز پیداست، اصلی ترین ویژگی این شومینه ها، مینیمال بودن و سادگی شان است. شکل این شومینه ها اغلب مواقع به صورت یک مستطیل ساده و بدون تزیینات مختلف است. تنوع رنگی آن ها نیز کم است و اساسا ساده هستند. سوخت این مدل از شومینه ها، از برق و الکل تامین می شود.

شومینه های کلاسیک: سبک های کلاسیک، از محبوب ترین سبک ها در تمام ادوار و تاریخ بوده است. شومینه های کلاسیک نیز معمولا از جنس سنگ و چوب و یا گچ ساخته می شود و ظاهری سنگین و شیک دارند.

شومینه روستیک: اصلی ترین ویژگی این شومینه ها، طبیعی بودنشان است. این دسته از شومینه ها از جنس چوب و سطوح طبیعی ساخته می شوند بدون این که کنده کاری روی آن ها صورت بگیرد یا این که در کارخانه ای فرآوری شده باشند.

شومینه های مدرن: این دسته از شومینه ها، معرف حضور همه است و معمولا طراحی خاصی دارند. اساس این مدل از شومینه ها هم بر سادگی و وقار استوار است. به همین دلیل است که شومینه های مدرن می توانند حسابی خیره کننده باشند و چشم بیننده را درگیر سازند.

انواع شومینه از لحاظ متریال به کار رفته

شومینه ها را می توان از جنس های مختلفی ساخت، گاهی مواقع ممکن است جنس این شومینه ها از سنگ باشد یا آجر یا فلز! به طور کلی چهار دسته شومینه داریم:

  •    شومینه های سنگی
  •    شومینه های آجر نسوز
  •    شومینه فلزی
  •    شومینه چدنی

 

می توان از این متریال برای ساخت شومینه های مدرن و کلاسیک بهره برد.

درساخت

انواع شومینه از لحاظ سوخت مصرفی

در گذشته تنها سوختی که برای شومینه به کار میرفت، چوب و هیزم بود. اما در حال حاضر با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شومینه های متعددی ساخته شده اند که با سوخت های دیگری نیز کار می کنند. در ادامه به برخی از مهم ترین آن ها اشاره کرده ایم:

·       شومینه برقی

یکی از مهم ترین و محبوب ترین شومینه های مدرن موجود در بازار، شومینه هایی هستند که با نیروی برق کار می کنند و گرمای بسیار مطبوعی از خود ساتع می سازند. از رایج ترین شومینه های مدرن برقی، شومینه هایی هستند که با مادون قرمز کار می کنند و با گرم کردن کویل های داخلی، می توانند گرما تولید کنند.

همچنین شومینه های برقی، مجهز به یک پنکه هم هستند تا گرمای ایجاد شده را به شکل بهتری در محیط خانه منتشر کنند. اگر با دقت به این شومینه های برقی نگاه کنید متوجه خواهید شد که در واقع شعله ی آتش موجود در آن ها طبیعی نیست و در حقیقت یک جور شعله ی مصنوعی است. به این ترتیب تلاش می شود که حس و حال شعله های واقعی آتش تداعی شود. در برخی از مدل شومینه های مدرن برقی، می توانید شومینه را خاموش کنید اما شعله های مصنوعی همچنان به سوختن خود ادامه بدهند. به این ترتیب می توانید محیط بسیار زیبا و دنجی برای خانه تان فراهم کنید بدون این که بیش از حد گرم شود.

بیشتر بخوانید : حفاظ ساختمانی

از دیگر ویژگی های بسیار مثبت شومینه های مدرن برقی این است که مجهز به نوعی ریموت کنترل هستند و شما می توانید از هر جایی، آن ها را خاموش و روشن کنید یا این که درجه حرارتشان را کنترل نمایید.

نصب این شومینه های مدرن بسیار ساده و ارزان است. با توجه به این که با نیروی برق کار می کنند، به صرفه نیز هستند و هزینه ی زیادی ندارند. در ضمن هزینه ی نگهداری و تعمیر آنها نیز در قیاس با شومینه های گازی و چوبی نیز ارزان تر است و از هر لحاظ ایمن و مقاوم هم هستند. اگر خانه ای کوچک دارید که می خواهید آن را با استفاده از شومینه گرم کنید، استفاده از شومینه های مدرن برقی می تواند بهترین انتخاب شما باشد.

·       شومینه مدرن گازی

یکی دیگر از انواع شومینه های مدرن موجود در بازار، شومینه هایی هستند که با سوخت گاز کار می کنند و خیلی زود توانستند جایگزین شومینه های سنتی شوند. این دسته از شومینه های مدرن به خاطر استفاده از گاز، ارزان هستند و نصب ساده ای هم دارند. در صورتی که نیاز به تعمیر داشته باشند، خیلی ساده و راحت می توان این کار را انجام داد. از هر لحاظ که به شومینه های مدرن گازی نگاه کنید، متوجه خواهید شد که کاملا به صرفه و مناسب هستند و با استایل خانه های امروزی نیز تطابق دارند.

می توان این شومینه ها را در هر اتاقی که مجهز به لوله های گاز باشد، قرار داد. البته به شرطی که دودکش در آن وجود داشته باشد یا این که یک دودکش جدید بسازید.

زمانی که تصمیم به ساخت یک دودکش در خانه می گیرید، باید در نظر داشته باشید که ساخت و ساز زیادی در پیش رو دارید. بنابراین اگر نمی خواهید که تغییرات زیادی در خانه تان به وجود بیاید، توصیه می کنیم به سراغ همان شومینه های برقی بروید که نیازی به دودکش یا لوله یا دریچه ی خروج گاز ندارند و از هر لحاظ ایمن تر و بهتر هستند.

گازی که این شومینه ها مصرف می کنند معمولا همان گاز شهری است. اما گاهی مواقع ممکن است بخواهید که از گاز پروپان استفاده کنید که در این شرایط نیازمند مخزن گاز پروپان می باشید.

·       شومینه مدرن الکلی

یکی دیگر از جدیدترین محصولاتی که در بازار شومینه ها عرضه شده است و توانسته محبوبیتی دست و پا کند، شومینه هیا الکلی یا همان اتانولی است. همان طور که از نامشان نیز پیداست، سوخت اصلی این شومینه های مدرن از الکل یا اتانول است. می توانید این شومینه های الکلی را در هر اتاقی از خانه علم کنید و نیازی به دودکش هم ندارند.

نکته ی مهم دیگر این جاست که برخلاف شومینه های برقی، شعله هایی که این دسته از شومینه ها ایجاد می کنند، کاملا واقعی است. در واقع زمانی که اتانول می سوزد، مقدار زیادی گرما، بخار و کمی هم co2 تولید می کند. البته باید بگوییم که سوختن الکل منجر به تولید هیچ گونه دود یا خاکستر یا بخار خطرناکی نخواهد شد و از این بابت کاملا ایمن است. به همین دلیل است که طراحان این مدل از شومینه های مدرن، نیازی به ساخت دودکش برای آن ندیده اند.

در واقع اگر بخواهیم مثال ساده تری از نحوه ی عملکرد این نوع شومینه های الکلی بزنیم باید کارکردشان را با شمع مقایسه کنیم. زمانی که سوخت به ظرف مشعل می رسد، کافیست آن را با یک فندک بلند روشن کنید. حتی امکان این مسئله نیز وجود دارد که شما با استفاده از کاهش دهانه ی مشعل، مقدار شعله را هم کنترل کنید. در ضمن اگر می خواهید شومینه را به طور کامل خاموش کنید، کافیست که مشعل را به طور کامل ببندید.

·    شومینه مدرن ژله ای

شاید در بازار شومینه های مدرن، این مدل کمتر از باقی مدل ها طرفدار داشته باشد اما نمی توان از مزیت های فوق العاده ی شومینه مدرن ژله ای به سادگی عبور کرد. اولین مزیت بزرگ این دسته از شومینه های مدرن این است که خیلی ساده و راحت نصب می شوند و لازم نیست که دردسر خاصی برای نصب آن ها بکشید.

دومین مزیت شومینه های ژله ای این است که دم و دستگاه بزرگ و زیادی ندارد. تنها چیزی که برای راه اندازی این دسته از شومینه ها نیاز دارید، یک منبع از سوخت ژله ای است. دیگر خبری از لوله های بزرگ گاز یا سیم های طویل برق نخواهد بود. در واقع کارکرد این نوع شومینه های مدرن کاملا مستقل است.

هم چنین نباید فراموش کنیم که شومینه های مدرن ژله ای سبک هستند و می شود آن ها را روی دیوار هم نصب کرد. اتفاقی که در مورد دیگر شومینه های مدرن امکان پذیر نیست. در ضمن شعله هایی که ایجاد می شود نیز کاملا واقعی هستند و همین مسئله، صمیمیت زیادی در محیط ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید : کف کاذب

ژلی که به عنوان منبع سوخت این شومینه های مدرن استفاده می شود، بدون بو و دود می سوزد و به همین جهت نیازمند دودکش نخواهید بود. اما یادتان نرود که میزان گرمای تولیدی این شومینه های مدرن ژله ای آن قدری زیاد نیست که بخواهید به عنوان منبع اصلی گرمای خانه تان به آن تکیه کنید.

مثلا اگر می خواهید در یکی از اتاق های کوچک خانه تان، از شومینه های مدرن استفاده کنید، انتخاب شومینه های مدرن می تواند گزینه ی خیلی خوبی باشد. در غیر این صورت بهتر است آن ها را فراموش کنید.

·    شومینه های ایستاده

نوع دیگری از شومینه های مدرن در بازار وجود دارد که به خاطر طراحی منحصر به فرد خود محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. دودکش این نوع شومینه های ایستاده کاملا مخفی است و به همین دلیل به درد فضاهای مینیمال و مدرن می خورد. در ضمن می توان آن ها را در هر نقطه ای از منزل که تمایل دارید، نصب نمود. هم چنین فراموش نکنید که شومینه های ایستاده دارای یک طاقچه ی زیبا در جلوی خود هستند که می توانید با استفاده از المان های مختلف آن را تزئین کنید.

·    شومینه دیواری

یکی دیگر از محصولات پرطرفدار در بازار شومینه های مدرن، شومینه هایی هستند که در دل دیوار قرار می گیرند و معمولا از نوع برقی یا گازی هستند. اصلی ترین دلیل استفاده از چنین شومینه هایی، این است که فضاهای کوچک را به شومینه مجهز کرد بدون این که جای اضافه ای اشغال کنند. در ضمن نمی توان منکر زیبایی فوق العاده ی این دسته از شومینه های مدرن شد. شعله های این نوع شومینه در دل دیوار، می تواند زیبایی خانه را تا چندین درجه بالاتر ببرد و چشم ها را خیره کند.

·    شومینه معلق

متریال اصلی به کار رفته در ساخت شومینه های معلق، از فولاد است. در واقع همان طور که از نامشان نیز پیداست، این دسته از شومینه ها را می توان از سقف یا دیوار آویزان کرد. زیبایی منحصر به فرد شومینه های مدرن معلق باعث شده است که محبوبیت زیادی پیدا کنند و به سرعت تبدیل به یکی از بهترین شومینه های مدرن موجود در بازار شوند.

درساخت

سخن آخر

برای تمام کسانی که در کار فروش شومینه های مدرن هستند، مژده ای بی نظیر داریم:

بانک اطلاعات ساختمانی وب سایت در ساخت، میتواند بهترین مشتری ها را به شما معرفی کند. در این دیتابیس بزرگ، اطلاعات تمام ساختمان های در حال ساخت تهران درج شده است. ساختمان هایی که به طور بالقوه، مشتری های شما محسوب می شوند و با اندکی تلاش و با مدد اطلاعات موجود در بانک اطلاعات ساختمانی، می توانید این مشتری ها را به خریداران بالفعل خود تبدیل کنید.

در نهایت امیدواریم این مطلب برایتان مفید بوده باشد و شومینه های مدرن را بهتر شناخته باشید.